Despre mine Corina Tudor Makeup artist constanta bucuresti machiaj mireasa nunta salon sedinte foto profesionist gene cursuri automachiaj reviste lookbook

Numele meu este Corina și sunt make-up artist!

Machiajul este arta mea, iar chipul uman mi-e pânza. Motivul pentru care machiez este acela că iubesc oamenii, mai ales oamenii care iubesc să se simtă frumoși. În ceea ce fac mă inspiră fiecare persoană, fiecare chip spune o poveste diferită. Îmi place să creez frumusețe.  Motto-ul meu este: „Nu realizez doar un machiaj! Aplic fericire pe chipul tău.„

Am pășit în această minunată profesie în luna octombrie a anului 2013. Ulterior, am participat la diverse masterclass-uri de perfecționare, iar cu ajutorul cunoștintelor dobândite m-am specializat în machiajul beauty, foto și fashion. Cum trendurile sunt într-o permanentă schimbare și fiecare persoană are nevoi diferite, nu ma limitez la un singur stil de machiaj. Învăț și mă perfectionez continuu. Particip la diferite proiecte fashion, de modă sau de reclamă.

În vara anului 2016 am scris prima mea carte despre machiaj. Se numește  ”Secretele machiajului de mireasă” și contine câteva sfaturi, propuneri și sugestii în ceea ce privește acest tip de machiaj. Cartea se adresează atât pasionaților de machiaj  cât și viitoarelor mirese ce sunt în căutarea și identificarea stilului ce li se potrivește.

Printre realizarile mele profesionale se numara si un trofeu obtinut la concursul international de machiaj Purple Brush Award gazduit de World Bodypainting Festival, Viena,  in vara anului 2018. Am luat locul al doilea în cadrul acestei competiții, însă șansa de a fi acolo, printre atâția profesoniști, reprezintă pentru mine premiul suprem. Acest trofeu este răsplata pentru toată munca depusă până acum, dar și o provocare: ambiția să fiu și mai bună!

Sunt și trainer autorizat în acest domeniu și de curand am înființat brandul Urban Miuz, academie de machiaj si magazin de make-up. Prin acest proiect îmi doresc să contribui la dezvoltarea make-up artiștiștilor, așa cum alții au contribuit la dezvoltarea mea! Mai multe detalii despre Urban MIuz veti gasi pe siteul oficial: www.urbanmiuz.com .